ΕΤΑΙΡΙΑ

Η QuicKDrink από το 1981 δραστηριοποιείται στον χώρο της πώλησης προϊόντων καφέ και παροχής ολοκληρωμένων λύσεων επαγγελματικού εξοπλισμού. Δεν είναι τυχαίο πως περισσότερο από 35 χρόνια τώρα είμαστε η νούμερο ένα επιλογή για κάθε είδους επιχείρηση και όχι μόνο.

Αποκλειστικός συνεργάτης στο δρόμο προς την επιτυχία η Νestlé που με τα προϊόντα της είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε το πλέον ποιοτικό και απολαυστικό αποτέλεσμα.

Στη QuicKDrink ο στόχος μας είναι ολοένα να εξελισσόμαστε αφουγγραζόμενοι τις ανάγκες και τις τάσεις της αγοράς. Ως εκ τούτου από το 2013 είμαστε στη ευχάριστη θέση να είμαστε οι αποκλειστικοί εισαγωγείς του Ιταλικού espresso Péra που τόσο πολύ έχει λατρευτεί στη γειτονική χώρα. Έτσι προσφέρουμε σε όλους εσάς τους λάτρεις του espresso απαράμιλλη γευστική εμπειρία.

Πρωταρχικός κανόνας μας είναι να εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα, στις πιο συμφέρουσες τιμές. Η γνώμη των πελατών μας είναι πολύτιμη και για αυτό την επιζητούμε σε κάθε περίπτωση.